Vore tidligere arrangementer

Fakta om cykelturistuger arrangeret af Dansk Cyklist Forbunds Højfynsafdeling siden 1998

Første arrangement foregik i Frankrig i 1998. 45, overvejende fynske, cykelturister deltog i denne tur. Høj­fyns­afdelingen var i 1999 vært for en europæisk cykelturistuge, som havde base i Vissenbjerg. Der deltog 1100 cykelturister fra 16 europæiske lande.

Cykelturistugen 1999 i Vissenbjerg gav for alvor stødet til, at der blev skabt interesse blandt danske cykelturister for at deltage i cykelturistuger i udlandet. Højfynsafdelingen har derfor hvert år arrangeret tur til cykelturistuger rundt omkring i Europa. Turene er gået til Frankrig, Belgien, Portugal, Polen og Tyskland.  

I 2007 arrangerede Højfynsafdelingen en Cykelturistuge i den tyske delstat Thüringen i det tidligere DDR. 65 danskere deltog i dette arrangement

I 2008 foregik Cykelturistugen i kurbyen Bad Schandau i den tyske delstat Sachsen.

Senest 1. September 2008 fortæller vi hér, hvor Cykelturistugen 2009 kommer til at foregå. Harzen er alvorligt i kikkerten, men da da er endnu et par overvejelser, lader vi andre muligheder stå åbne lidt endnu.

Alle som gerne vil deltage i vore Cykelturistuger, er velkomne. Man kan melde sig til vores bustur, eller man kan vælge selv pr. bil, tog eller cykel at finde hen til vores base. Priserne for deltagelse vil blive annonceret så snart vi har lagt os fast på destinationen.